Brovejen 244, 5500 Middelfart

Præsentabel investeringsejendom bl. bolig og erhverv

Ejendommen er delt i 3 lejemål med 2 lejligheder og 1 butikslokale. Alle lejemål er udlejet.

Beboelse:
De to lejligheder er henholdsvis 95 m² og 76m². Til hvert af lejemålene hører depotrum på ca. 7m², samt terrasse i haven.

Den store lejlighed består af entré med vaskemaskine og skabsplads, samt trappe til 1. salen, hvor der findes lille repos med badeværelse med bruseniche. Fra repos er der adgang til lys stue med lille altan. Åben forbindelse til køkkenet, hvor der er god bordplads. Desuden er der fra stuen adgang til yderligere en stue og soveværelse med lille altan.

Den lille lejlighed består af entré med bord- og garderobeplads og vaskemaskine under trappen, der fører til 1. sal. Repos/fordelingsgang (mulighed for lille kontorplads) med soveværelse med indbyggede skabe, badeværelse med bruseniche samt køkken/stue i stort, åbent rum, her er god bordplads i køkkenet og i stueafdelingen er der plads til bord og sofa-/tv-afdeling.

Erhverv:
Brovejen 244, som er på 135 m² og med synlig facade mod Brovejen. Hertil lagerlokale på 12 m². På billederne ser det ud til at erhvervslejemålet er tomt, men det er udlejet, efter at have stået tomt i en kortere periode.

Erhvervslejemålet har parkeringsplads og indgang fra Brovejen, og indeholder stort lyst lokale, lille baglokale med håndvask og bagindgang, yderligere baglokale/depot med tekøkken og toilet. Fra baggården er der adgang til garage.

Ejendommen er i 2009 blevet istandsat indvendigt (el og vvs).

Den samlede månedlige leje for de 2 lejeboliger er på ca. kr. 11.000 + kr. 1.150 a conto varme. For erhvervslokalet er den månedlige leje på kr. 13.000 eks. moms + kr. 400 a conto varme.

Området
Præsentabel ejendom beliggende i Middelfart centrum og tæt på banegården.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.