Egholmvej 2, 7160 Tørring

Jordstykke - mulighed for tæt/lav eller parceller

Med en fantastisk placering i Midtjylland, med hele 600.000 arbejdspladser i en radius af 30 minutter, og midt i den skønneste natur, med Gudenåen som nærmeste nabo, ligger dette 85.441 m2. store jordstykke. En mindre del af jordstykket er solgt til Hedensted Kommune med henblik på opførsel af almennyttige boliger.

Jordstykket indeholder både egen bade- og aktivitetssø, skovområde med bålplads og motionsfaciliteter, samt diverse ejendomme til eventuel brug som fælles hal/motionscenter, køkken, mødefaciliteter og mindre værelser til "udlejning". Fra skovområdet er der en låge med adgang direkte til løbe- og vandreruter langs Gudenåen.
Den tilhørende lokalplan forventes sendt i høring i september, med forventet godkendelse i november 2020. Lokalplanen lægger op til et gennemtænkt moderne boligområde, hvor alle basale behov er tilpasset tidens trend og den moderne familie.

Der er lagt op til enten 61 parcelhuse og 9 rækkehuse, men der kan bebygges op til 80 tæt/lav. Køber vil dersom det ønskes få indflydelse på den endelige udformning af lokalplanen og dermed også på antallet af parceller.

Tørring er i rivende udvikling, og der forventes 1.000 tilflyttere indenfor de kommende 10 år, og med 600.000 arbejdspladser i en radius af 30 minutter er det en oplagt pendlerby. Markedet for udlejning er stort og lejeniveauet højt, ligesom boligselskaberne står i kø for muligheden for flere lejeboliger. Det er op til køber, hvorvidt arealet ønsket benyttet til opførsel af tæt/lav til udlejning, eller om området ønskes solgt som enkelt parceller.

Læs meget mere om projektet, området og Tørring i det tilhørende prospekt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.