Liljehaven 19, 5500 Middelfart

Et hjem i topkvalitet med udsigt over Lillebælt

Der er nænsomt tænkt over hver en detalje og denne luksuriøse ejendom, tegnet af den anerkendte tegnestue A1, fremtræder arkitektonisk utrolig gennemført. Ejendommen er beliggende i bunden af lukket vænge og med udsigt over Lillebælt. Du træder direkte ind i den smukke entre med loftslys fra 1. sal, og med elegant trappe til overetagen. Fra entreen er der adgang til bryggers med udgang til carport, 3 store værelser, badeværelse, samt stort master bedroom med walk-in-closet og eget badeværelse.
Trappen til 1. sal går direkte op i husets hjerte, det store køkken-alrum og stue i ét, hvor familien kan samles om madlavning, måltider og hyggelige aftener. De store glaspartier giver et skønt lysindfald, og i de lune måneder er det oplagt at åbne til den vestvendte terrasse, integrere terrassen med den øvrige bolig, og nyde udsigten over Lillebælt både ude og inde. Derudover er der på 1. sal et godt og funktionelt viktualierum, med direkte adgang fra køkkenet, samt mindre kontorafdeling, og toilet.

De mange lækre materialer er valgt fra øverste hylde og ejendommen er et match til dem, der gerne vil have en stilfuld, moderne og kvalitetsbevidst ramme om familielivet. Ejendommen har været vist i Danske Boligarkitekters medlemsblad på grund af den høje kvalitet,